Bahşılı'da Feci Kaza

Bahşılı

Kırıkkale`nin Bahşılı İlçesinde meydana gelen trafik kazasında Kırıkkale'de ev alım satımı ile uğraşan Köksal Akçalı yaşamını yitirdi. Kazada otomobil sürücüsü ve aynı zamanda Akçalı'nın ortağı Tacettin Eroğlu yaralandı.

EMLAKÇI ORTAKLARDAN BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ AĞIR YARALANDI.

Bahşılı’da Feci Kaza

Kırıkkale`nin Bahşılı İlçesinde meydana gelen trafik kazasında Kırıkkale’de ev alım satımı ile uğraşan Köksal Akçalı yaşamını yitirdi. Kazada otomobil sürücüsü ve aynı zamanda Akçalı’nın ortağı Tacettin Eroğlu yaralandı.

EMLAK İŞLERİYLE UĞRAŞIYORLARDI

Kırıkkale’de Emlak işleriyle uğraşan Tacettin Eroğlu’nun kullandığı 71 DA 874 plakalı otomobil, sabah saatlerinde  Bahşılı Doğanay Mahallesi Atatürk Bulvarı`na geldiği sırada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Tacettin Eroğlu (37) yaralanırken, araçta bulunan Eroğlu’nun ortağı  Köksal Akçalı (49) ise hurdaya dönen otomobilde sıkışarak feci şekilde can verdi.

AKÇALI’NIN CENAZESİ BUGÜN KALDIRILACAK

Kazada yaralanan sürücü Tacettin Eroğlu ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, araç içerisine sıkışarak ölen Köksal Akçalı ise Kırıkkale itfaiyesinin yardımı ile çıkarılarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Akçalı’nın cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumuna götürülürken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama